بهترین برند های پیانو

10 برند برتر پیانو برای هر پیانیست – بخش اول

هنگامی که شما وارد بازار برای خرید پیانو می‌شوید، برای شروع با بی‌نهایت برند رو به رو خواهید شد. دیجیتال یا آکوستیک؟ یاماها یا استاین وی و پسران؟
اگر می‌خواهید برای شروع یا نواختن حرفه ای بهترین انتخاب را با توجه به بودجه، مهارت و اهداف موسیقیایی خود داشته باشید این متن می‌تواند شما را به خوبی راهنمایی کند. هر یک از این 10 برند می تواند برای شما یک پیانو بی نظیر باشد.

یاماها – YAMAHA

برند یاماها، یکی از قدیمی ترین و برترین برند های پیانو در ایران و جهان است. این نام تجاری ژاپنی در سراسر جهان به خاطر برتری و انعطاف پذیری آن شناخته شده است. یاماها پیانوهای مقاوم و باکیفیت می‌سازد همچنین پیشنهادات دیجیتالی خوبی برای شما دارد. این شرکت پیانو های آکوستیک و دیجیتال را در اختیار شما قرار داده است. پیانوهای این شرکت صدایی مشخص و شفاف دارند و هنوز هم صدای بی نظیری برای شما تولید می‌نماید.
یاماها برندی نوآور است که به طور مداوم در حال ساخت و بهبود مدل‌های جدید برای سلیقه های گوناگون مردم است. یکی از بهترین ویژگی‌های که می‌توانید در پیانوی یاماها پیدا کنید گزینه پیانوی بی صدا است. پیانوی بی صدا به شما این امکان را می‌دهد تا صدای پیانو را با هدفون بشنوید. به واسطه این ویژگی می‌توانید ساعت‌ها به تمرین بپردازید بدون اینکه مزاحم کسی شوید.
مدل U1 و نسخه بزرگتر آن یعنی U3 از مدل‌های محبوب پیانوی آکوستیک می‌باشند. سری CLP هم گزینه دیجیتال محبوب است.

یاماها

استاین وی و پسران – Steinway & Sons

تاریخ و کیفیت در کنار هم آمده‌اند تا استاین و پسران(Steinway & Sons) به مارک محبوب بسیاری از نوازندگان پیانو شود. یک مهاجر آلمانی به نام استاین وی کار خود را در نیویورک آغاز کرد که تا امروز به برند معروفی تبدیل شده است.استاین وی آرزوی هر پیانیست کلاسیکی است.
استاین وی سایز های بسیاری از پیانوهای بزرگ و کوچک را پیشنهاد می‌دهد که می‌توان مناسب برای سالن کنسرت  خود یکی از آنها را انتخاب کرد. با توجه به سابقه طولانی این برند، می‌توانید نمونه‌های قدیمی آن را برای خرید و فروش پیدا کنید. پیانوهای گرند استاین وی شناخته شده ترین در بازار هستند اما با توجه به رنج قیمتی که دارند تنها به موزیسین های واقعی پیشنهاد می شود.خوشبختانه آن‌ها دو سری پیانو را برای بودجه‌های محدود تولید کرده‌اند.

استاین وی و پسران

فازیولی – Fazioli

این شرکت در شمال ایتالیا قرار دارد و سازنده بهترین پیانوهای گرند است. مدل‌های متنوع این شرکت از مواد بی نظیری همچون نارون قرمز، آبنوس و حتی ورقه‌های طلا ساخته می‌شوند.
پیانوهای فازیولی حقیقتا در خدمت هنر هستند و قیمت بسیار بالای آن‌ها را توجیه می نماید. با وجود اینکه این برند جوان در دهه 70 میلادی توسط پائولو فازیولی تاسیس شد ولی بسیار سریع محصولات آن در سراسر جهان شناخته شد.
به نظر بسیاری تولید بهترین پیانوهای بزرگ در همه زمان ها ، Fazioli شهرت بی نقصی در کیفیت عملکرد ، قابلیت اطمینان و انتخاب گسترده در عناصر سفارشی سازی ارائه می دهد. فازیولی در میان پیانیست ها از پیروی تقریباً سلیقه ای برخوردار است. فازیولی به طور فزاینده ای در مرکز توجه پیانیست ها برای مسابقات ، کنسرت ها و لذت شخصی انتخاب شده است.

فازیولی

 

کاوایی – KAWAI

وقتی فردی به پیانوهای بزرگ لوکس فکر می کند، نام های تجاری اروپایی معمولاً به چشم می آیند. اما شرکت ژاپنی Kawai (تاسیس در سال 1927) تصمیم گرفت یک خط تولید سفارشی پیانو را راه بیندازد تا بهترین کیفیت را که می شود پیانوی بزرگ را با آن خریداری کرد در اختیار مشتری گذارد. آنها بادوام، خوش ساخت همراه با ویژگی های بی‌نظیری مانند کلیدهای بلند برای افزایش تکنیک و استفاده از مواد گوناگون در ساختار پیانو هستند. پیانوهای کاوایی از سال 2000 در بازار موجود هست.
کاوی اولین برندیست که از چوب در ساخت کلیدهای پیانو دیجیتال بهره برده است. این کلیدها حس استفاده از پیانوی آکوستیک را به شما هدیه می‌دهد. پیانوهای آکوستیک و دیجیتال کاوی انتخابی عالی برای پیانیست‌های متوسط هستند زیرا قیمتی مناسب دارند.

کاوایی

 

بوسندورفر – Bösendorfer

اگر هنگام خرید پیانو به دنبال سنت و تاریخ هستید حتما برای بوسندورفر ارزش زیادی قائل خواهید شد. این شرکت در سال 1828 تاسیس گردیده و پیانوهای آن صدایی غنی و دوست داشتنی دارد. Bösendorfer به عنوان سازنده رسمی پیانو در امپراطوری اتریش در سال 1830 انتخاب شده است. یکی از ابداعات این شرکت افزودن کلیدهایی فرای 88 کلید همیشگیست.
این سازنده پیانو بهترین انتخاب برای افراد خبره است که حاضرند بهای بالایی برای پیانوی عالی پرداخت نمایند. در واقع حاضراند گرانترین پیانوی دنیا را خریداری نمایند.
بخش عمده تولید بوسندورفر را پیانوی گرند تشکیل می‌دهد و تعدادی محدود هم پیانوهای آکوستیک تولید می‌کنند.
هنرمندانی همچون کیمیکو ایشیزاکا، بیتریس بروس و ساسکیا جورجینی از پیانو بوسندورفر استفاده می‌نمایند.

بوسندورفر

2 دیدگاه دربارهٔ «10 برند برتر پیانو برای هر پیانیست – بخش اول»

  1. بازتاب: 10 برند برتر پیانو برای هر پیانیست – بخش دوم | مه پیانو

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *